Aragoniet

Aragoniet is een betrouwbare aardegenezer en aardende steen. Op de Aardegodin afgestemd moedigt het conservering en recycling aan. Deze steen gaat geopathische belasting tegen en bevrijdt geblokkeerde leylijnen, ook op afstand. Met zijn vermogen fysieke energieën te centreren en te aarden is aragoniet nuttig in tijden van stress. Het stabiliseert de basis en aardechakras* en verstevigt de band met de aarde. Het neemt u met zachte hand mee terug naar uw jeugd ofde tijd daarvoor om het verleden te verkennen. op psychisch niveau leert aragoniet geduld en acceptatie. Het bestrijdt overgevoeligheid en is een goede steen voor mensen die moeton leren te delegeren. Zijn praktische energie bevordert discipline en be trouwbaarheid en ontwikkelt een pragmatische benadering van het leven.

Geestelijk stimuleert deze steen de concentratie op actuele kwesties en maakt de geest flexibel en verdraagzaam. Aragoniet geeft inzicht in de oorzaken van problemen en helpt emotioneel tegen woede en spanningen. Het biedt kracht en ondersteuning.  Het bestrijdt ongemakken,vooral zenuwtrekken en krampen die het gevolg zijn van innerlijke onrust. Op spiritueel niveau stabiliseert aragoniet een spirituele ontwikkeling die uit de hand is gelopen. Met zijn kalmerende en centrerende werking herstelt het het evenwicht en bereidt het meditaties voor door vibraties op een hoog spiritueel niveau op te wekken en energie in het fysieke lichaam te brengen.

Aragoniet verwarmt de extremiteiten door energie door het lichaam te laten stromen. Het behandelt de ziekte van Reynaud en verkoudheden, geneest botten, stimuleert calciumopname en herstelt de elasticiteit van tussenwervelschijven. Het verlicht ook pijn, bijvoorbeeld bij nachtelijke krampen en spierkrampen, versterkt het immuunsysteem en reguleert processen die te snel verlopen. Het kristal helpt bij het aarden van zweverige mensen. U kunt een stuk aragoniet op een kaart leggen om stresslijnen in de aarde te genezen.  Is als hanger te dragen om te aarden.
Aragoniet is zeer geschikt om gevoelige tanden en tandvleesontsteking te behandelen, hiervoor is het raadzaam om dagelijks met Aragonietwater te gorgelen. Ook de botten en het bindweefsel worden gesterkt door het dragen van deze steen, Aragoniet kan gebruikt worden om jicht te behandelen maar ook om bindweefselontstekingen te genezen.U kunt ook ouderdomsvlekken en zonnesproeten met Aragonietwater behandelen en deze vlekken zullen verbleken.
Aragoniet heeft een zeer goede uitwerking op de huid en haar, en hij zorgt voor levensvreugde. Deze steen kan gebruikt worden om maanziekte en nachtmerries te verminderen.

Showing all 9 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.