Apofyliet

De geschiedenis van de apofyliet is lang en deze bijzondere steen heeft veel teweeggebracht in de oudheid.Voor de Oude Egyptenaren, de Oude Grieken, de Oude Indiërs, de Romeinen en tot in de late Middeleeuwen werd deze steen als een uitzonderlijke heelsteen beschouwd.Uitzonderlijk omdat men de heldere variëteit aan zag voor bergkristal, maar ook wist men dat deze steen zachter was.Zoals we weten benoemden de Ouden vaak hun stenen naar hun uiterlijk en we weten dat de apofyliet vaak doorging voor bergkristal. Men ging ervan uit dat het juist de zachtheid van deze steen was, dat het wonderen zou verrichten op medicinaal gebied en gek genoeg zat men daar niet ver naast.In de heelkunde werd deze steen dan ook hogelijk gewaardeerd, alleen onder de verkeerde benaming.Ook de middeleeuwse en laat Middeleeuwse alchemisten wisten deze steen sterk te waarderen vanwege zijn sterk transmuterende eigenschappen.Heden ten dage is de apofyliet slechts nog een verzamelsteen en een steen welke enorme waarde heeft binnen de edelsteen therapie. De naam apofyliet is aan deze steen gegeven door de Franse mineraloog René Juste Haüy (1742 – 1822) hij koos voor de naam apofyliet omdat deze steen de unieke eigenschap heeft om bij verhitting af te bladderen. Apofyliet verbetert de spirituele visie en opent het derde oog. Als u door de basis van de piramide naar de apex kijkt, ziet u een ‘sterrenpoort’, Net als alle piramides hebben ze de kracht om iets in stand te houden en zijn ze te gebruiken om voorwerpen of andere kristallen op te laden.
In elixervorm leiden ze licht en energie naar het hart.
POSITIE Leg het op een geschikte plaats.
U kunt een apofyliet piramide op het derde oog plaatsen tijdens het kanaliseren of mediteren.
Kijk bij het waarzeggen met kristallen vanuit een ooghoek naar het kristal.Apofyliet werkt enorm sterk op onze “waterhuishouding” in. Onze waterhuishouding welke eigenlijk de fysieke basis van ons totale functioneren is.
Net als alle piramides hebben ze de kracht om iets in stand te houden en zijn ze te gebruiken om voorwerpen of andere kristallen op te laden.
In elixervorm leiden ze licht en energie naar het hart.
POSITIE Leg het op een geschikte plaats.
U kunt een apofyllietpiramide op het derde oog plaatsen tijdens het kanaliseren of mediteren.
Kijk bij het waarzeggen met kristallen vanuit een ooghoek naar het kristal.

Showing all 6 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.