Angeliet

Angeliet ook wel Angelite genoemd.
De schitterden lichtblauwe angeliet, oftwel engelensteen, wordt terecht in verband gebracht met engelen en engelenenergiën.
De steen stemt vooral Gabriël en zijn blauwe engelen zeer gunstig en ondersteunt op die manier vele ziektes en aandoeningen.
De steen werkt bloedzuiverend, bevordert spiritualiteit, astraal reizen en geeft helende energie en beschermd tegen het kwade.
De perfecte steen voor de keelchakra en voor healing in het algemeen.

Werking van de steen:
Angeliet is een van de ‘stenen van bewustzijn’. Het staat voor vrede en broederschap. Zoals de naam al aangeeft, maakt angeliet bewust contact met het rijk der engelen mogelijk. Het versterkt telepathische communicatie en maakt reizen buiten het lichaam gemakkelijker zonder echter het contact met de dagelijkse werkelijkheid te ver breken. Angeliet is een krachtige steen voor genezers omdat het afstemming bevordert en de waarneming verscherpt. Het biedt ook bescherming aan het milieu of het lichaam, vooral bij gebruik als elixer.

Angeliet wordt gevormd uit celestiet, dat in miljoenen jaren tijd is samengedrukt, en deelt veel eigenschappen met die steen. Psychisch helpt angeliet u om uw waarheid uit te spreken, wat die waarheid ook is. Het helpt u ook meer mededogen te hebben en meer te accepteren, vooral dingen die niet te veranderen zijn. Het verlicht psychische pijn en gaat wreedheid tegen. Geestelijk wordt angeliet gebruikt voor dieper inzicht in astrologie en wiskunde. Het maakt ook telepathisch contact tussen geesten gemakkelijker. Spiritueel is angeliet vol mededogen. Het zet pijn en wanorde om ‘n orde en genezing, en opent de weg naar spirituele inspiratie. Het creëert een diep gevoel van vrede en kalmte en verhoogt het bewustzijn. Angeliet maakt wedergeboorte gemakkelijker, stimuleert genezingen en maakt psychisch kanaliseren mogelijk. Angeliet heft bij de voeten blokkades van meridianen* en energetische paden op. Het resoneert met de keel ,vermindert ontstekingen en brengt de schildklier en de bijschildklier met elkaar ‘n evenwicht. Deze verzachtende steen herstelt weefsels en bloedvaten door de vloei stoften in het fysieke lichaam in evenwicht te brengen en kan als diureticum werken. Het is nuttig bij de beheersing van het lichaamsgewicht en heeft met name betrekking op de longen en armen. Angeliet kan de pijn van zonnebrand verlichten, Op een verfijnd niveau brengt een angeliet het fysieke lichaam in evenwicht met de etherische gebieden.

Showing all 5 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.