Ametrien

100% herkenbaar als mooie Ametrien, en typisch voor Anahi, de enige wereldberoemde vindplaats voor deze uniek combinatie van Amethyst & Citrien in 1 steen! Ametrien is een kwarts, een mengeling van paarse amethist en gele citrien. De paarse en gele kleurenbanen zijn meestal scherp begrensd. Juist vanwege die kleurenbanen en zijn transparantie is de ametrien zeer decoratief en gewild voor sieraden.
Oorspronkelijk werd dit kristal bolivianiet genoemd, naar de eerste vindplaats. Dit bleek echter een verwarrende naam, omdat er twee andere mineralen zijn met diezelfde naam: antimoonzilversulfide en koperijzertinsulfide. Daarom wordt liever de naam ametrien gebruikt.
Werking van Ametrien: Verbindt de innerlijke rust van de amethist met de activiteit en dynamiek van de Citrien. Vermindert nervositeit. Bevordert de reiniging en regeneratie op cellulair niveau. ondersteunt een vredig en optimistisch gevoel. werkt tegen stress, spanning in het hoofd, nervositeit en depressie, kalmeert de geest en bevordert de focus van het mediteren. bevordert creativiteit, positiviteit, levensvreugde en welbehagen. stimuleert de hersenen en brengt de twee hersenhelften en de mannelijke en vrouwelijke energien met elkaar in evenwicht. stimuleert de zuurstoftoevoer naar de hersenen en vergroot de concentratie. lost blokkades op (psychisch, mentaal, emotioneel en in de aura), zodat de daaruit voorkomende spanningen zich kunnen oplossen en alles weer goed kan functioneren. versterkt het immuunsysteem, helpt het autonome zenuwstelsel en ondersteunt de werking van het vegetatieve zenuwstelsel. heelt het chronische-vermoeidheidssyndroom (CVS). werkt sterk bloedreinigend en brengt de innerlijke organen onderling in harmonie. helpt bij ingewandsstoornissen en maagzweren.

Showing all 5 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.