Albith Maansteen

De kleur kan variëren van zilverwit met een blauwachtige weerschijn tot roodachtig beige, geelgroen of zwart, maar elke Maansteen heeft altijd die prachtige parelmoerachtige glans. Het is de steen die hoort bij de voortplanting en de liefde. Het is de steen van hoop en reinheid en helpt tegen ontevredenheid en hebzucht.

Maanstenen kunnen helpen om in onze harde materialistische wereld weer in aanraking te komen met ons gevoelsleven.

Albith Maansteen  verzacht het gevoelsleven en is daarom een uitstekende steen om verharde, verbitterde mensen weer gevoeliger te maken. Het is een vrouwelijke steen en is dus ook geschikt om mannen in aanraking te brengen met hun vrouwelijke kant.

In de praktijk wordt Maansteen veel gebruikt bij onvruchtbaarheid. Dit laatste echter alleen bij een verstoorde hormoonhuishouding of gespannenheid. De steen moet dan gedragen worden tot ongeveer twee maanden in de zwangerschap. Daarna kan er verder bekeken worden of een andere steen gedragen moet worden. Zo is de rode Jaspis een goede steen tegen zwangerschapsbraken en misselijkheid, de Robijn beschermt tegen miskraam en de Heliotroop stelpt tussentijdse bloedingen. Aan het einde van de zwangerschap is het dragen van een Chrysopraas heel goed om de bevalling voorspoedig te laten verlopen.
Voorbeelden van andere toepassingen: Tegen ongeluk en vergiftiging, goed voor de maag, tegen maagzuur, helpt bij menstruatiestoornissen (hormonen), maakt spontaan, geeft inspiratie en bevordert een goede spijsvertering.

Albith Maansteen helpt bij afnemende maan om in de toekomt te zien. Heeft al lange tijd een bijzondere spirituele betekenis omdat de maansteen met de Godin geassocieerd wordt. Bevordert de innerlijke groei. Geeft kracht en helpt de ziel bij zijn ontwikkeling. Begeleidt in dromen. Is verbonden met de maan, de Godin en het vrouwelijke aspect van ieder mens. Helpt bij het kalmeren van hoog oplopende emotionele reacties op situaties in het eigen leven. Geeft inspiratie en succes. Veredelt het emotionele leven. Versterkt de geestelijke vermogens en met name het korte termijn geheugen. Gunstige invloed op de waterhuishouding door de aanwezigheid van kalium en beschermt tegen waterzucht. Helpt tegen zwaarlijvigheid, cellulitis en klachten tijdens de menopauze. Helpt bij alle problemen die ontstaan door een verminderde werking van bijnieren, bij spierzwakten en tegen reuma. Stimuleert de werking van de slijmvliezen. Werkt een positieven invloed uit op de eierstokken en de teelballen. Ondersteunt het zenuwstelsel en bevordert de werking van pancreas, lever en nieren. Verbetert de bloeddoorstroming door de spieren en kan slapeloosheid voorkomen. Heeft een gunstige invloed op ademhalings- en longproblemen. Heeft een grote invloed op het groeiproces door de werking op de pijnappelklier. Maansteen kan heel goed worden gebruikt om snel iets te leren dat je op korte termijn moet kennen. Neem de maansteen tijdens het studeren in je mond, en als je de volgende dag toets hebt moet je de steen bij je hebben. Bij echtparen met kinderwens kan de maansteen helpen als de vrouw de steen minimaal 28 dagen op de huid draagt.

Showing all 17 results

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.