Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden: Onderstaand de leveringsvoorwaarden van Stichting Spiritueel en Reikicentrum Delphi hierna te noemen Centrum Delphi bij de koop-/verkoop van producten via Internet.
Leest u deze voorwaarden vóórdat u uw bestelling plaatst. U kunt desgewenst deze pagina afdrukken.
Centrum Delphi staat geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09147006
Leveringsvoorwaarden van producten aangeboden via de webshop.
1. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. De op de site vermelde prijzen zijn onder het voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen.
Bepalend zijn de prijzen zoals die op de dag van de bestelling door de cliënt als winkelprijs door de producent van het artikel wordt aangegeven.
2. Bestellingen kunnen via de site, per e-mail of per telefoon worden doorgegeven aan Centrum Delphi, onder vermelding van het bezorgadres.
3. Aan de hand van uw bestelling ontvangt de koper een opgave van de totale kosten, inclusief verzendkosten.
4. De totale kosten moeten vooraf betaald worden op IBANrekening NL67INGB0004280297 ten name van Centrum Delphi.
5. Na ontvangst van de betaling zal Centrum Delphi de bestelde goederen verzenden naar het door de koper opgegeven adres.
Als geen adres is opgegeven, dan zal de verzending plaatsvinden naar het adres van de rekeninghouder die voor de betaling zorg heeft gedragen.
6. Verzending gebeurt tegen het laagst mogelijke tarief, tenzij de koper anders heeft aangegeven.
Bij de verzending van bestelde goederen worden de criteria van TNT gevolgd.
7. Verzending van de betaalde goederen gebeurt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling.
8. Voor pakketzendingen geldt als afleveringsbewijs de Track & Tracecode van de transporteur.
9. Alleen ongebruikte goederen waarvan de verpakking ongeopend is kunnen retour gezonden worden, dit na schriftelijke goedkeuring van Centrum Delphi.
10. U heeft het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden.
11. Retourzendingen moeten plaatsvinden binnen veertien dagen na de datum van aanmelden van retour van de zending.
12. Eventuele retourzendingen zijn altijd voor rekening en risico van de koper.
13. Na ontvangst van een retourzending ontvangt de koper binnen vijf werkdagen de koopsom inclusief de verzendkosten terug op het rekeningnummer waarop de eerste betaling plaatsvond.
14. In het geval een product niet uit voorraad leverbaar is, maar voor de koper besteld of gemaakt moet worden, is Centrum Delphi gerechtigd om een aanbetaling op de koopsom te vragen. Deze aanbetaling bedraagt nooit meer dan 50% van de totale koopsom, exclusief de verzendkosten.
15. Als de koper de bestelling ongedaan maakt, vervalt de aanbetaling aan Centrum Delphi, zonder dat koper enige recht op terugbetaling heeft.
16. Klachtenregeling: We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar henny@centrumdelphi.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
17. Centrum Delphi zal de van de koper ontvangen persoonsgegevens zonder toestemming van de koper niet aan derden doorgeven.
18. De persoonsgegevens van de koper zullen alleen gebruikt worden voor de eigen financiële administratie van Centrum Delphi.
Leveringsvoorwaarden voor aangeboden diensten door Centrum Delphi zoals behandelingen en cursussen:
19. Behandelingen worden vooraf op een bepaalde tijd afgesproken conform de in onze prijslijst aangegeven tarieven.
20 Annuleringen van afspraken voor behandelingen dienen uiterlijk 48 uur tevoren schriftelijk, telefonisch of via E-mail bij ons binnen te zijn en dienen door ons bevestigd te worden, anderszins worden de geldende tarieven voor de behandeling in rekening gebracht.
21. Het inschrijfgeld voor te volgen workshops en cursussen bedraagt eenmalig 15 Euro en dient bij vooruitbetaling te worden voldaan.
22. Cursuskosten dienen bij vooruitbetaling uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus volledig te worden voldaan.
23. Inschrijving is definitief na volledige betaling en bevestiging door Centrum Delphi.
24. Centrum Delphi behoud zich het recht toe bij onvoldoende deelname de cursus op een later tijdstip plaats te laten vinden.
25.Bij annulering door de cursist tot 4 weken voor aanvang van de cursus volgt volledige restitutie van het cursusgeld.
Annuleren 4 tot 2 weken voor aanvang geeft recht op een restitutie van 50 % van het cursusgeld.
Annuleren binnen 2 weken voor aanvang van de cursus geeft geen recht op restitutie echter na overleg met de cursusleiding van Centrum Delphi is het mogelijk om 50 % van het cursusgeld aan te wenden voor een toekomstig te volgen cursus of workshop.
26. Prijzen voor Cursussen en workshops zijn exclusief BTW.
Versie februari 2016

 

De waardering van centrumdelphi.nl/webwinkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.